Βαρεθήκατε τα ίδια δημητριακά και θέλετε αλλαγή γεύσης;Υπάρχουν νέοι συνδιασμοί που ίσως δεν είχατε σκεφτεί ότι μπορείτε,,κι όμως.
Σε μία κούπα,ανακατεύουμε
*1/4 αποξηραμένους χουρμάδες.
* Νιφάδες βρώμης
*1/2 κάσιους και πέκανς
*Λόγους ωμούς σπόρους κολοκύθας
*1 κουτ.σ μέλι
*3 κ.σ. ελαιόλαδο
Σε ζεστό φούρνο(160) βράζουμε τους χουρμάδες,που τους έχουμε κόψει στη μέση να μαλακώσουν λίγο.Προσθέτουμε όλα τα υλικά.Ανακατεύουμε και απλώνουμε τα υλικά σε ταψάκι.Τα ψήνουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα(15 ' περίπου),στη συνέχεια κατεβάζουμε θερμοκρασία στους 110 βαθμούς και ψήνουμε για 30' λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό και στεγνό.Όταν κρυώσει,σπάστε το σε κομμάτια.Είναι έτοιμο,το φυλάτε σε αεροστεγή συσκευασία.
Σε μία κούπα,ανακατεύουμε
*1/4 αποξηραμένους χουρμάδες.
* Νιφάδες βρώμης
*1/2 κάσιους και πέκανς
*Λόγους ωμούς σπόρους κολοκύθας
*1 κουτ.σ μέλι
*3 κ.σ. ελαιόλαδο
Σε ζεστό φούρνο(160) βράζουμε τους χουρμάδες,που τους έχουμε κόψει στη μέση να μαλακώσουν λίγο.Προσθέτουμε όλα τα υλικά.Ανακατεύουμε και απλώνουμε τα υλικά σε ταψάκι.Τα ψήνουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα(15 ' περίπου),στη συνέχεια κατεβάζουμε θερμοκρασία στους 110 βαθμούς και ψήνουμε για 30' λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό και στεγνό.Όταν κρυώσει,σπάστε το σε κομμάτια.Είναι έτοιμο,το φυλάτε σε αεροστεγή συσκευασία.
Αντί για τα συμβατικά δημητριακά μπορείτε να αναμείξετε σε μπολ και να περιλούσετε με γάλα τα παρακάτω:
¼ της κούπας αποξηραμένους χουρμάδες
1 κούπα νιφάδες βρώμης
1 κ.σ. μέλι
½ κούπα ωμά κάσιους και πέκανς
2 κ.σ. ωμοί σπόροι κολοκύθας
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Τι θα κάνετε; Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς. Σε τηγανάκι σιγοβράστε τους χουρμάδες που θα έχετε κόψει στη μέση με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν καλά και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε τα πολύ καλά.
Απλώστε το μίγμα σε ένα ταψάκι και ψήστε το για 15 λεπτά μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Στη συνέχεια χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 110 βαθμούς και συνεχίστε να το ψήνετε για άλλα 30 λεπτά, μέχρι το μίγμα να στεγνώσει και να γίνει τραγανό.
Αφήστε το να κρυώσει εντελώς, σπάστε το σε κομμάτια, χρησιμοποιήστε όσο θέλετε για το πρωινό σας και φυλ
- See more at: http://www.mama365.gr/10282/9-proteinoyha-proina-gia-adynatisma.html#sthash.CaY79QeO.dpuf
¼ της κούπας αποξηραμένους χουρμάδες
1 κούπα νιφάδες βρώμης
1 κ.σ. μέλι
½ κούπα ωμά κάσιους και πέκανς
2 κ.σ. ωμοί σπόροι κολοκύθας
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Τι θα κάνετε; Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς. Σε τηγανάκι σιγοβράστε τους χουρμάδες που θα έχετε κόψει στη μέση με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν καλά και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε τα πολύ καλά.
Απλώστε το μίγμα σε ένα ταψάκι και ψήστε το για 15 λεπτά μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Στη συνέχεια χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 110 βαθμούς και συνεχίστε να το ψήνετε για άλλα 30 λεπτά, μέχρι το μίγμα να στεγνώσει και να γίνει τραγανό.
Αφήστε το να κρυώσει εντελώς, σπάστε το σε κομμάτια, χρησιμοποιήστε όσο θέλετε για το πρωινό σας και φυλ
- See more at: http://www.mama365.gr/10282/9-proteinoyha-proina-gia-adynatisma.html#sthash.CaY79QeO.dpuf
Αντί για τα συμβατικά δημητριακά μπορείτε να αναμείξετε σε μπολ και να περιλούσετε με γάλα τα παρακάτω:
¼ της κούπας αποξηραμένους χουρμάδες
1 κούπα νιφάδες βρώμης
1 κ.σ. μέλι
½ κούπα ωμά κάσιους και πέκανς
2 κ.σ. ωμοί σπόροι κολοκύθας
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Τι θα κάνετε; Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς. Σε τηγανάκι σιγοβράστε τους χουρμάδες που θα έχετε κόψει στη μέση με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν καλά και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε τα πολύ καλά.
Απλώστε το μίγμα σε ένα ταψάκι και ψήστε το για 15 λεπτά μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Στη συνέχεια χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 110 βαθμούς και συνεχίστε να το ψήνετε για άλλα 30 λεπτά, μέχρι το μίγμα να στεγνώσει και να γίνει τραγανό.
Αφήστε το να κρυώσει εντελώς, σπάστε το σε κομμάτια, χρησιμοποιήστε όσο θέλετε για το πρωινό σας και φυλάξτε το υπόλοιπο σε αεροστεγή συσκευασία.
- See more at: http://www.mama365.gr/10282/9-proteinoyha-proina-gia-adynatisma.html#sthash.CaY79QeO.dpuf
¼ της κούπας αποξηραμένους χουρμάδες
1 κούπα νιφάδες βρώμης
1 κ.σ. μέλι
½ κούπα ωμά κάσιους και πέκανς
2 κ.σ. ωμοί σπόροι κολοκύθας
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Τι θα κάνετε; Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς. Σε τηγανάκι σιγοβράστε τους χουρμάδες που θα έχετε κόψει στη μέση με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν καλά και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε τα πολύ καλά.
Απλώστε το μίγμα σε ένα ταψάκι και ψήστε το για 15 λεπτά μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Στη συνέχεια χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 110 βαθμούς και συνεχίστε να το ψήνετε για άλλα 30 λεπτά, μέχρι το μίγμα να στεγνώσει και να γίνει τραγανό.
Αφήστε το να κρυώσει εντελώς, σπάστε το σε κομμάτια, χρησιμοποιήστε όσο θέλετε για το πρωινό σας και φυλάξτε το υπόλοιπο σε αεροστεγή συσκευασία.
- See more at: http://www.mama365.gr/10282/9-proteinoyha-proina-gia-adynatisma.html#sthash.CaY79QeO.dpuf
Αντί για τα συμβατικά δημητριακά μπορείτε να αναμείξετε σε μπολ και να περιλούσετε με γάλα τα παρακάτω:
¼ της κούπας αποξηραμένους χουρμάδες
1 κούπα νιφάδες βρώμης
1 κ.σ. μέλι
½ κούπα ωμά κάσιους και πέκανς
2 κ.σ. ωμοί σπόροι κολοκύθας
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Τι θα κάνετε; Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς. Σε τηγανάκι σιγοβράστε τους χουρμάδες που θα έχετε κόψει στη μέση με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν καλά και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε τα πολύ καλά.
Απλώστε το μίγμα σε ένα ταψάκι και ψήστε το για 15 λεπτά μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Στη συνέχεια χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 110 βαθμούς και συνεχίστε να το ψήνετε για άλλα 30 λεπτά, μέχρι το μίγμα να στεγνώσει και να γίνει τραγανό.
Αφήστε το να κρυώσει εντελώς, σπάστε το σε κομμάτια, χρησιμοποιήστε όσο θέλετε για το πρωινό σας και φυλάξτε το υπόλοιπο σε αεροστεγή συσκευασία.
- See more at: http://www.mama365.gr/10282/9-proteinoyha-proina-gia-adynatisma.html#sthash.CaY79QeO.dpuf
¼ της κούπας αποξηραμένους χουρμάδες
1 κούπα νιφάδες βρώμης
1 κ.σ. μέλι
½ κούπα ωμά κάσιους και πέκανς
2 κ.σ. ωμοί σπόροι κολοκύθας
3 κ.σ. ελαιόλαδο
Τι θα κάνετε; Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς. Σε τηγανάκι σιγοβράστε τους χουρμάδες που θα έχετε κόψει στη μέση με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν καλά και προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατέψτε τα πολύ καλά.
Απλώστε το μίγμα σε ένα ταψάκι και ψήστε το για 15 λεπτά μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Στη συνέχεια χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 110 βαθμούς και συνεχίστε να το ψήνετε για άλλα 30 λεπτά, μέχρι το μίγμα να στεγνώσει και να γίνει τραγανό.
Αφήστε το να κρυώσει εντελώς, σπάστε το σε κομμάτια, χρησιμοποιήστε όσο θέλετε για το πρωινό σας και φυλάξτε το υπόλοιπο σε αεροστεγή συσκευασία.
- See more at: http://www.mama365.gr/10282/9-proteinoyha-proina-gia-adynatisma.html#sthash.CaY79QeO.dpuf
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου